2013. augusztus 10., szombat

Csini,fiatalos szegecses MOLETT Matalan szoknya 46 - Jelenlegi ára: 2 790 Ft


 
illusztráció
Nagyon csinos és extra fiatalos új Matalan szoknya címkés molett 46-os méretben a Be Beau kollekcióból.
Nagyon csajos, vagány darab, félcsípő fazon, derékvonala vastagon díszítettfényes kicsi szegecsekkel, alatta gazdagon bővülő, pörgős szoknyarész, a szabás vonalában vízszintesen szabott zsebek.
Anyaga pamutvászon, puhább farmer
Teljesen új, címkés darab.
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
 
 
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2013-08-21 22:16
. Csini,fiatalos szegecses MOLETT Matalan szoknya 46 - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése