2013. május 24., péntek

MOLETTI PESCARA XL NYÁRI RUHA 46-48 - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ HASZNÁLT DE JÓ ÁLLAPOTÚ MESÉS SZÍNÁRNYALATÚ TAVASZI-  NYÁRI KÖNNYED  KIS RUHA. ALUL KB. TÉRD FELETTIG ALSÓ FEKETE RÉSZ VAN , TERMÉSZETESEN AZ ÁTLÁTSZÓ SZÉP FELSŐ ANYAG MIATT: )
AZ ANYAG NEM RUGALMAS!
HOSSZA 103CM
VÁLLVARRÁS TÁVOLSÁG 42CM
UJJHOSSZ 60CM VÁLLVARRÁSIG +9CM NYAKIG
HÓNALJSZÉLESSÉG 50CM*2 
A KÖTŐS RÉSZ 45CM*2  DE EZT ÖSSZE LEHET MÉG HÚZNI A MASNIRA KÖTHETŐ SELYEMMEL!
ALUL SZÉP FODROS, UJJVÉG GUMIS!
A RUHA  TISZTA DE ÖBLÍTÉS RÁFÉR: )
A SZÉP ÁLLAPOTÚ HASZNÁLT RUHA NEM AZONOS A BOLTI ÚJ RUHÁVAL!
 
Remélem nem fogsz csalódni termékeimben. Mivel nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj, mindenre van megoldás! Nem szeretnék csalódást okozni!
A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, ATTÓL FÜGGőEN HOGY ajánlott küldeményként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért. PAPÍRBA VAGY DOBOZBA/+MIN. 200G/ CSOMAGOLOK!.
A termékeim  általában használtak, ezért megpróbálom a legjobb fotókat készíteni. Az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Ettől
eltekintve apró hibák előfordulhatnak.
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit  postaköltséget spórolhatsz! Sima levélként csak a vevő felelősségére postázok!
VATERAFUTÁRRAL IS SZÁLLÍTOK!!!
 
Rendelés esetén átvehető személyesen Tatabányán, a vásárlást követő első munkanaptól, bármely hétköznapon, vagy postai úton 



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2013-06-12 14:58
. MOLETTI PESCARA XL NYÁRI RUHA 46-48 - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése