2013. április 27., szombat

Gravírozó elemes - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Gravírozó elemesSzeretné szabadidejét hasznosan és kreatívan eltölteni? Szereti a kézm_vességet és úgy gondolja, hogy szívesen díszítené ki használati vagy dísztárgyait? Szülinap, Névnap vagy bármilyen alkalomra szívesen adna rokonainak vagy barátainak saját készítés_ ajándékokat? Ezzel az eszközzel bármilyen felületre akár írást akár motívumokat rajzolhat és kizárólag a kreativitása szabhat határt! Az Új Engrave kézi gravírozónk Önnek való!
Üvegre, Fára, Fémre, M_anyagra egyaránt használható. Az írások és motívumok kialakítása szinte gyerekjáték bármilyen anyagra, hiszen használata olyan egyszer_ mint egy ceruzáé. M_ködtetése 2db AA elemmel történik! Kialakításának köszönhet_en bárhová magával viheti, hiszen a legkisebb táskában is elfér! Használata: Kapcsolja be Engrave-it készülékét az oldalán található bekapcsoló gombbal és a munka megkezdése el_tt a munkadarabra rajzolt motívumot követve nyomja rá a készülék fejét az anyagra, a munka befejezése után kapcsolja ki készülékét! tisztítása roppant egyszer_ a munka folyamán keletkezett porszer_ anyagot csak fújja le vagy egy kis kefével söpörje le a készülékr_l!
1db Engrave-it kézi gravírozó gép.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:19
. Gravírozó elemes - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése