2013. március 29., péntek

Kakaós-narancsos testápoló shea vaj AKCIÓ!!!! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


AKCIÓS ÁRON! Most 1600 Ft helyett csak 1100 Ft-ról indul az aukció!
Ez a krém most nagxon praktikus lehet, hiszen nyaraláskor az egész család használhatja, és összetevői természetes UV szűrővel is rendelkeznek! Mivel zsíros hatásúak, ezért a vizet is lepergeti a bőrről, fürdőzéskor is bátran használjuk akár kicsik, akár nagyok bőrén!
Szeretnél egy olyan testápolót, ami minden problémádra megoldást jelent? Száraz, rugalmatlan a bőröd? Beleuntál abba, hogy egy csomó krémet magadra kell kenned, hogy használjon is valamit?
Most itt a megoldás! Egy krém, mely minden bőrtípus problémáját megoldja, és egész testedet „ karban tartja”. Ha extra száraz vagy érzékeny a bőröd, akkor is használhatod ezt a kellemes illatú kozmetikumot tested bármely részén.
Ne hezitálj, rendeld meg, hiszen nincs még egy ilyen természetes összetevőket tartalmazó készítmény a piacon! Extra hidratálás-csak ellenőrzött minőségű összetevőkkel-csak Neked!
Hogy mi biztosítja Neked bőröd szépségét? Csakis minőségi összetevők, melyek a következők:  shea vaj, kakaóvaj, kókuszolaj, mandula olaj, narancs illóolaj, E-vitamin.
Ebben a krémben minden benne van, amire szükséged lehet akár:
-gyulladásos, érzékeny bőr
-cellulitisz
-pattanásos bőr
-petyhüdt bőr
-száraz, vízhiányos bőr esetén.
Minden testfelszínen alkalmazhatod, főleg a kritikus pontokon: kéz, könyök, térd, sarok.  
De ezeken kívül mindenféle bőrtípusnál ajánljuk, hiszen csakis olyan anyagokat tartalmaz, ami a bőrünk zsírtartalmával a leginkább megegyezik, és ez teljesen egyedivé teszi a piacon, és bármelyik márkás krém hatóerején túltesz. Ne késlekedj tehát, rendeld meg most!



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2013-04-14 10:23
. Kakaós-narancsos testápoló shea vaj AKCIÓ!!!! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése