2013. augusztus 16., péntek

NMÁ! 100db gyorzáras tasak - Jelenlegi ára: 1 Ft


Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
A 100%-os vevői elégedettségre törekszünk!
Erre a termékünkre, szállítási garanciát vállalunk. Amennyiben a megrendelt termék 35 munkanapon belül sem érkezik meg, úgy visszaküldjük az átutalt összeg teljes egészét.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
A szállítási idő: 15-35 munkanap
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követően azonnal postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napjától!
Ennél a termékünknél izárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el, esetleg Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket.
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Termék leírás:
A termék színe pár árnyalatban eltérhet,  mivel a monitorok másképp jelenítik meg.
100%-ban teljesen új
Gyorszáras
4x6 cm
Nagyon tartós
Fizetés/szállítás:
- 600Ft a postaköltég minden egyes termék után! Több termék rendelése esetén is külön-külön 600Ft-ot kell fizetni, mivel külföldről érkezik a megrendelt termék, és egyesével postázzák azt. Ez azt is jelenti, hogy amennyiben pl. 3db licitet külön-külön megnyer, de azokat egyben fizeti, a termékek más-más időpontokban is érkezhetnek.
A vásárlástól a vevő elállhat, de ezt ezesetben mindenképpen jelezze. Amennyiben az ÖN hibájából nem kerül kézbesítésre a postai csomag (pl. rossz / téves címzés vagy helytelen adatok) - azesetben a terméket nem vagyunk kötelesek újraküldeni. Amennyiben azonban a MI hibánkból nem kerül kézbesítésre a csomag, úgy mindenképpen a terméket újraküldjük, vagy a vételár teljes egészét visszafizetjük. Amennyiben ÖN helyes adatokat adott meg, és a vásárlás során pontosan járt el, úgy automatikusan úgy vesszük, hogy a termék a mi hibánkból nem érkezett meg a megadott címre. Amennyiben az esetlegesen létező postai csomag nyomkövetésre használható számon azt látjuk, hogy a csomag sikeresen kézbesítve lett, és azt fel is vették, úgy vesszük, hogy a csomag megérkezett a vásárlóhoz.
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
Kellemes Vásárlást Kívánunk!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-14 16:40
. NMÁ! 100db gyorzáras tasak - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése